Ελλάδα

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα
Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από το θεραπευτήριο Υγεία.

Εξαιρετικά λακωνικοί εμφανίστηκαν την Παρασκευή οι θεράποντες ιατροί της Μαρινέλλας, Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης και Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, «έπειτα από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη».

Σημειώνεται πως για δεύτερο 24ωρο οι γιατροί δίνουν μάχη προκειμένου η αγαπημένη ερμηνεύτρια να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία της ήταν εκτεταμένη.

Οι επόμενες δύο ημέρες είναι κρίσιμες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στην ισχυρή αγωγή που λαμβάνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η μεγάλη τραγουδίστρια έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της η κόρη της Τζωρτίνα και η εγγονή της.