Ελλάδα

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας καταγγέλλει τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συμμαθητές του

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας καταγγέλλει τον βιασμό του 5χρονου γιου του από συμμαθητές του
Καταγγελία για βιασμό 5χρονου από συνομηλίκους του στο νηπιαγωγείο κατά την διάρκεια του διαλείμματος, έκανε ο πατέρας του στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 5χρονος είναι παιδί μουσουλμανικής οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη. 

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν καταθέσεις για την υπόθεση και ανάλογα με τα αποτελέσματα των ερευνών και όσων ειπωθούν, θα αποφασιστεί η εξέλιξη της.

Μετά την καταγγελία, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανηλίκου και εξέταση του από παιδοψυχίατρο. Ενημερώθηκε εισαγγελέας και διέταξε την σύλληψη των γονέων των δραστών ενώ συνελήφθησαν και δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου για έκθεση ανήλικου. 

Το χρονικό

Αστυνομικοί της Υ.Α. Αλεξανδρούπολης κλήθηκαν από ιατρούς του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, για περιστατικό βιασμού ανηλίκου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, ο ανήλικος την ώρα που βρισκόταν εντός του νηπιαγωγείου, κατά την διάρκεια σχολικού διαλλείματος φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τους συμμαθητές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της ίδιας μέρας ο 5χρονος λόγω έντονης αδιαθεσίας μεταφέρθηκε στο Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου, όπου από την εξέταση των εφημερευόντων ιατρών και εν συνεχεία του Ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ενδεχόμενος βιασμός.