Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 14χρονη από την περιοχή του Ελληνικού

Εξαφανίστηκε 14χρονη από την περιοχή του Ελληνικού
Η 14χρονη εξαφανίστηκε σήμερα πρωινές ώρες.

Συναγερμός σήμανε στο Ελληνικό για την εξαφάνιση 14χρονης αιγυπτιακής καταγωγής. Την εξαφάνιση της ανήλικης δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Παρασκευή (27.09.2024) για την εξαφάνιση σημειώνει ότι τα ίχνη της Μαριάμ (ον.) Γκαμπέρ (επιθ) 14 ετών, αιγυπτιακής καταγωγής χάθηκαν τις πρωινές ώρες.

{https://www.facebook.com/hamogelo.org/posts/pfbid0VuoqNLkYZvFtdfTdhqV999W7tw9MnfWMh3YXbN26YczimPxodZzoPyADXmTHxmgtl}

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν αιτήματος των δικών της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μαριάμ (ον.) Γκαμπέρ (επιθ) έχει ύψος 1.40 μ., κανονικό βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι ζακέτα, λευκά αθλητικά παπούτσια και μαύρη μαντίλα ( hijab).

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.