Ελλάδα

Ματίνα Παγώνη: Ο Κασσελάκης μού ζήτησε να έρθει ο Τάιλερ στην κλινική μου

Ματίνα Παγώνη: Ο Κασσελάκης μού ζήτησε να έρθει ο Τάιλερ στην κλινική μου
Όπως εξήγησε, «εμείς δεν είχαμε αντίρρηση και το προχωρήσαμε».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τη σάτιρα του Μάκρου Σεφερλή και του Τάκη Ζαχαράτου αλλά και για τα υπονοούμενά της στον Γιώργο Λιάγκα.

Στην αρχή της συνέντευξή της, μιλώντας στο Mega, αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στην ερώτηση αν θα πήγαινε στο Survivor είπε: «Δεν θα πήγαινα με τίποτα στο Survivor, θέλω την άνεσή μου. Και μόνο που έβλεπα τους παίκτες, λυπόμουν».

Αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ, απάντησε: «Όταν ήρθε εδώ ο Κασσελάκης, μας το ζήτησε αυτό και μάλιστα μού το ζήτησε να έρθει στη δική μου κλινική. Εμείς δεν είχαμε αντίρρηση και το προχωρήσαμε, το ζητήσαμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη σάτιρα. «Δεν με ενοχλεί η σάτιρα. Πήγα και είδα τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν πολύ καλός, το διασκέδασα. Όταν είδα τον Τάκη Ζαχαράτο να με σατιρίζει, γέλασα και πέρασα πολύ ωραία. Στη ζωή σου τη σάτιρα πρέπει να την αποδέχεσαι. Την αποδέχεσαι, αν την καταλαβαίνεις. Αν δεν την καταλαβαίνεις, εκνευρίζεσαι και δεν την ανέχεσαι».

Ερωτηθείσα για την τηλεόραση, είπε: «Συμπαθώ όλους τους παρουσιαστές, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία αλλά δεν είναι σωστό να το πω. Ο Γιώργος Λιάγκας μου είναι πολύ συμπαθής» ενώ κλείνοντας τη συνέντευξή της έστειλε τις ευχές της στον Κωνσταντίνο Αργυρό.