Ελλάδα

Αίγιο: Πέθανε ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος

Αίγιο: Πέθανε ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος
Ο δήμαρχος κατέληξε έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και τα ξημερώματα της 29ης Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον δήμαρχό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου», αναφέρει σε ανακοίνωση ο δήμος Αιγιαλείας.

«Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, που καταλήγει: «Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και τον ΠΑΣΟΚ. «Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή», αναφέρει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

«Δημοκράτης και προοδευτικός, βρισκόταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή των αγώνων του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα με αξιομνημόνευτη προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με γνώμονα το καλό του τόπου που ανιδιοτελώς αγαπούσε, υπηρέτησε επί σειρά ετών με ήθος και αίσθημα ευθύνης τους δημότες του και μπήκε με αυταπάρνηση σε όλες τις αυτοδιοικητικές μάχες. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο και η παρακαταθήκη του μοναδική», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

NETWORK