Ελλάδα

Ωρωπός: Σύλληψη 27χρονου που εμβόλισε με το αυτοκίνητο 28χρονη και 20χρονο

Ωρωπός: Σύλληψη 27χρονου που εμβόλισε με το αυτοκίνητο 28χρονη και 20χρονο
Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, επιχείρησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και άλλα οχήματα.

Ο 27χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού το μεσημέρι της 11ης Οκτωβρίου 2024, κατόπιν εντάλματος, ύστερα από ένα σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε βραδινές ώρες της 7ης Οκτωβρίου 2024 έξω από κατάστημα στην περιοχή του Πολυδενδρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος είχε μια λεκτική αντιπαράθεση με μια 28χρονη έξω από κατάστημα η οποία σχετιζόταν με προσωπικές διαφορές. Οδήγησε το όχημά του με σβηστά φώτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκειμένου να εμβολίσει την 28χρονη η οποία κατάφερε να αποφύγει την επίθεση, καθώς ανέβηκε σε παρακείμενη νησίδα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι και τον 20χρονο φίλος της ο οποίος βρισκόταν κοντά.

Η συντονισμένη αστυνομική έρευνα οδήγησε στην άμεση ταυτοποίηση του 27χρονου ως δράστη και, με την υποστήριξη πληροφοριών και ειδικών ανακριτικών ενεργειών, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Μαραθώνα. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη, ο άνδρας επιχείρησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και άλλα οχήματα.

Τελικά, εντοπίστηκε στην οικία του, όπου προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά, αλλά ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποίησε και το όχημα κατά την τέλεση της αξιόποινης πράξης.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και οι έρευνες συνεχίζονται.