Ελλάδα

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός»

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός»
Το ενδεχόμενο ο Τζορτζ Μπάλντοκ να έπασχε από καρδιομεγαλία, φαίνεται πως ερευνάται για την αιτία θανάτου του ποδοσφαιριστή.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στον 31χρονο ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, είχε προκύψει ο πνιγμός εντός ύδατος.

Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία που οδήγησε στον πνιγμό του αθλητή, μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων μίλησε στις «Εξελίξεις Τώρα» στο Mega για την υπόθεση και τόνισε ότι ο αθλητής ήταν αρνητικός σε έλεγχο ντόπινγκ και πλέον «επικεντρωνόμαστε στην καρδιά». «Η ιατροδικαστής προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο. Έχουν ζητηθεί ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο ποδοσφαιριστής είχε υποστεί έλεγχο για ντόπινγκ και ήταν αρνητικός. Είμαστε σίγουροι πως ο αθλητής ήταν καθαρός. Απομακρύνεται έτσι το ενδεχόμενο η τοξικολογική να μας δείξει κάτι», είπε αρχικά ο ιατροδικαστής.

«Επικεντρωνόμαστε στην καρδιά. Αν η συνάδελφος είδε μία καρδιά μεγαλύτερη του φυσιολογικού, πρέπει να την μελετήσει για να δει αν πρόκειται για μία καρδιά μεγαλύτερη λόγω της αθλητικής του δραστηριότητας ή αν είναι κάποια παθολογία που πιθανόν να οδήγησε στον θάνατο τον αθλητή», συνέχισε ο Γρηγόρης Λέων.