Ελλάδα

«Κλείδωσε» η αλλαγή του καιρού μετά την 28η Οκτωβρίου

«Κλείδωσε» η αλλαγή του καιρού μετά την 28η Οκτωβρίου Φωτογραφία: Eurokinissi
Φαίνεται πώς κλειδώνει η αλλαγή του καιρού αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ένα δεκαήμερο ακόμα.

Ένας - ένας οι μετεωρολόγοι μιλούν για αλλαγή του καιρού μετά τις 5 Νοεμβρίου. Κλέαρχος Μαρουσάκης, Τάσος Αρνιακός και Σάκης Αρναούτογλου μιλούν για αλλαγή του καιρού μετά την 28η Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει πως ο αντικυκλώνας που είναι πάνω από την χώρα μας θα σπάσει μετά τις 5 Νοεμβρίου με αποτέλεσμα να ρθουν κακοκαιρίες και βροχές. Το ίδιο ανέφερε και ο Τάσος Αρνιακός τονίζοντας ότι οι καλές καιρικές συνθήκες που παραπέμπουν σε Μάιο, θα κρατήσουν μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι από κει και έπειτα να υπάρξει η πολυπόθητη αστάθεια που θα βάλει τέλος στην παρατεταμένη ανομβρία.

Με την σειρά του χτες ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως με καλό καιρό και χωρίς βροχές θα κυλήσει ο καιρός στην χώρα μας. Προέβλεψε πως μόνο σε Κρήτη και στην Β.Εύβοια θα έχουμε κάποιες λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι το πρωί της Παρασκευής θα πνέουν ισχυροί στο κεντρικό Αιγαίο και θα παραμείνουν μέχρι και το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 στα κεντρικά, στους 23 στα νότια και από 16 έως 21 στα βόρεια.

Το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη δεν θα έχουμε επίσης καθόλου βροχές με τους βοριάδες επίσης να παραμένουν στο Αιγαίο.

Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου από 31/10 έως 6/11 θα έχουμε έντονη ψύχρα και κρύο, αλλά σε λογικά πλαίσια, ενώ δεν αποκλείονται να μας επισκεφθούν οι πολυπόθητες βροχές .