Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Οι θερμοκρασίες την 28η Οκτωβρίου - Πότε αλλάζει ο καιρός

Σάκης Αρναούτογλου: Οι θερμοκρασίες την 28η Οκτωβρίου - Πότε αλλάζει ο καιρός
Αναλυτικά ο καιρός των επόμενων ημερών από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με καλό καιρό θα κυλήσει και το Σάββατο στην Ελλάδα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει ότι σύννεφα θα έχει μόνο η Κρήτη όπου αναμένονται στα ορεινά από τα Χανιά μέχρι το Ηράκλειο να έχουμε κάποιες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι στα κεντρικά του Αιγαίου έως και 8 μποφόρ με την θερμοκρασία να φτάνει το μεσημέρι τους 21 με 22 στα κεντρικά ηπειρωτικά, τους 17 με 21 στα βόρεια και τους 23 στα νότια. Στα δυτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 23 βαθμούς και στα ανατολικά από 19 έως 21.

Την Κυριακή θα έχουμε μια πρώτη σταδιακή εξασθένηση των ανέμων, ενώ την 28η Οκτωβρίου θα έχουμε ακόμη πιο εξασθενημένους ανέμους. Την Τρίτη και την Τετάρτη όμως από την Θράκη έως την Κρήτη θα ενταθούν οι άνεμοι.

Η θερμοκρασία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου θα κυμανθεί στους 25 βαθμούς στα κεντρικά, στους 22 στην Κρήτη και στη ΝΑ Πελοπόννησο θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Στα βόρεια ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς, στα δυτικά θα φτάσει τους 23 και στα ανατολικά από 21 έως 25 βαθμούς.

Από 31/10 όμως μέχρι και 6/11 υπάρχουν ενδείξεις για περισσότερο κρύο στα βόρεια της χώρας μας. Ειδικότερα κατά τον Σάκη Αρναούτογλου από 4/11 και μετά φαίνεται να αλλάζει τελικά ο καιρός.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου