Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Με τα χέρια του στραγγάλισε την 42χρονη κόρη του ο 69χρονος, τι «έδειξε» η νεκροψία

Θεσσαλονίκη: Με τα χέρια του στραγγάλισε την 42χρονη κόρη του ο 69χρονος, τι «έδειξε» η νεκροψία
Η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης «αποκάλυψε» ότι ο πατέρας - δράστης στραγγάλισε, με τα χέρια του, την 42χρονη κόρη του.

Το απόγευμα της Τρίτης, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, στη μπανιέρα του διαμερίσματος όπου διέμενε, στην περιοχή των Συκεών.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε αναπηρικό καρότσι το οποίο χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της εντός του σπιτιού.

Σύμφωνα με το GRtimes.gr ο πατέρας της αυτοτραματίστηκε με ψαροντούφεκο, ενώ εντοπίστηκε αιμόφυρτος εντός του διαμερίσματος του, στην περιοχή της Τούμπας.

Ο πατέρας είχε καρφωμένα δύο καμάκια αντίστοιχα στην κοιλιά και στο στήθος και διακομίστηκε στο “Ιπποκράτειο” Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και εις βάρος του 69χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο Τακτικό Ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του, τις επόμενες μέρες, θα αποφασιστεί εάν η απολογία θα ληφθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα ή στο γραφείο του ανακριτή.

Ο δράστης φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του, καθώς «δεν άντεχε να βλέπει την κόρη του σε αυτή την κατάσταση», όπως ανέφερε.

Η 42χρονη έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, όμως γείτονες ανέφεραν ότι η 42χρονη διψούσε για ζωή, ότι ήταν κοινωνική και πρόσχαρη και αντιμετώπιζε με θάρρος την ασθένεια της.