Ελλάδα

Επίθεση στην Ερμού: Ξεσπά ο μπαμπάς της 22χρονης που μαχαιρώθηκε - «Της τρύπησε τον πνεύμονα»

Επίθεση στην Ερμού: Ξεσπά ο μπαμπάς της 22χρονης που μαχαιρώθηκε - «Της τρύπησε τον πνεύμονα»
Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν Ιρακινό στην Ερμού. Η 22χρονη έχει διαφύγει τον κίνδυνο όμως είναι σε κατάσταση σοκ ενώ όταν άνοιξε τα μάτια της ρώτησε αν ο δράστης είναι στη φυλακή.

«Της τρύπησε τον πνεύμονα και της έχει σπάσει δυο-τρία πλευρά», ανέφερε στον ALPHA ο πατέρας της νεαρής, προσθέτοντας πως «πήγαινε στη δουλειά της και την χτύπησε από πίσω».

Η 22χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και αμέσως μετά την επίθεση υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Έκτοτε βρίσκεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Ο δράστης την έπληξε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος δράστης της επίθεσης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών αύριο, Τρίτη.

«Είχε έρθει στην Ελλάδα μια ημέρα πριν την επίθεση. Πώς μπήκε στην Ελλάδα;»

«Η κατάσταση της υγείας της κόρηW μου είναι ακόμα κρίσιμη. Χτύπησε πνεύμονα, ένα ακόμα όργανο που δε θυμάμαι και δύο πλευρά» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της.

 «Είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν χθες. Δεν μπορεί να κοιμηθεί».

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το μπουφάν που φορούσε η κοπέλα όταν δέχτηκε δολοφονική επίθεση έγινε χίλια κομμάτια από το μαχαίρι των 24 εκατοστών και μαρτυρά τα δυνατά χτυπήματα που δέχτηκε.

«Πήγαινε στη δουλειά και πήγε ο άλλος και τη χτύπησε από πίσω» σημείωσε ο πατέρας της, αποκαλύπτοντας ότι ο δράστης με καταγωγή από το Ιράκ ήρθε στη χώρα μας μία ημέρα πριν το συμβάν.

Πώς ήρθε στην Ελλάδα ο Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι σε φοιτήτρια στην Ερμού

Συμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος Ιρακινός δράστης έφτασε στην Ελλάδα μέσω Σερβίας με Γερμανικό διαβατήριο μόλις μια μέρα πριν. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 22χρονη ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε. Αμέσως μετά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».