Διεθνή

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα Δευτέρα 23/5

Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα Δευτέρα 23/5 Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα Δευτέρα 23/5
Επιστροφή στον ανοιξιάτικο καιρό με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας. Σήμερα Δευτέρα θα επικρατούν στα πελάγη βόρειοι άνεμοι με ένταση μέχρι τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν.

Πιο αναλυτικά την Δευτέρα:
 
Στη Θράκη και στην Μακεδονία ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 27 βαθμούς.
                                                                                            
Στη Θεσσαλονίκη αίθριος καιρός και το θερμόμετρο από 15 έως 23 βαθμούς.
 
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά  ήλιος με αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.   
Στην Πελοπόννησο καλός καιρός και η θερμοκρασία από 9 έως 25 βαθμούς.
 
Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα  με τον υδράργυρο μέχρι τους 24 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη πρόσκαιρες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι ισχυροί μέχρι τα 7 μποφόρ τοπικά, αλλά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Το θερμόμετρο από 16 έως 24 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου αίθριος καιρός και οι άνεμοι βόρειοι στα 5 με 7 μποφόρ, που σταδιακά θα εξασθενήσουν στα κεντρικά. Η θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και ανατολική Στερεά Ελλάδα καλός καιρός και η θερμοκρασία σε άνοδο από 13 έως 27 βαθμούς.
 
Στην Αττική αίθριος καιρός με ασθενείς βόρειους ανέμους. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.