Διεθνή

Ελικόπτερο του Τραμπ εμπλέκεται σε ατύχημα

Ελικόπτερο του Τραμπ εμπλέκεται σε ατύχημα
Σε ατύχημα στο Μανχάταν, ευτυχώς δίχως τραυματισμούς, φέρεται να εμπλέκεται ένα από τα τρία ελικόπτερα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το περιοδικό Page Six.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, το ατύχημα επιχειρήθηκε να κρατηθεί κρυφό, με τον Λευκό Οίκο να μην έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.Σύμφωνα με το περιοδικό, στις 15 Ιουνίου ένα από τα ελικόπτερα του κ. Τραμπ κατά την προσγείωσή του στο West Side Heliport, στις όχθες του ποταμού Χάντσον, χτύπησε σε φράχτη με αποτέλεσμα να σπάσει ο έλικας της ουράς του.

Mάρτυρες ανέφεραν πως η ζημιά στο ελικόπτερο ήταν μεγάλη και απομακρύνθηκε με γερανό για επισκευή, αφού πρώτα καλύφθηκε με ταινίες το όνομα του Αμερικανού προέδρου.Ο κ. Τραμπ ταξιδεύει πλέον με το Air Force One και το Marine One, ωστόσο τα μέλη της οικογένειάς του εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά του ελικόπτερα.Το περιβάλλον του κ. Τραμπ πάντως, αρνήθηκε ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν η κόρη του Ιβάνκα και ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ, ενώ ουδέποτε εστάλη κάποια αναφορά σχετικά με το ατύχημα.Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας διερευνά το περιστατικό.Πέρα από τα τρία ελικόπτερα, ο κ. Τραμπ διαθέτει δύο αεροπλάνα - ένα 757 και ένα εταιρικό τζετ. Πηγή: ΑΠΕ