Διεθνή

Νέος μπελάς για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Διαζύγιο - «βόμβα» στο παλάτι

Νέος μπελάς για τη βασίλισσα Ελισάβετ: Διαζύγιο - «βόμβα» στο παλάτι
Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τη βασίλισα Ελισάβετ να αποκτά νέο μπελά μετά τον Χάρι και τη Μέγκαν.

Το νέο βάσανο για τη βασίλισα Ελισάβετ έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο εγγονό της, Πίτερ Φίλιπς, που χώρισε από την σύζυγό του.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 12 χρόνια, αλλά η Ότομν Φίλιπς ζήτησε διαζύγιο. Σκοπεύει δε, να φύγει από την χώρα και να επιστρέψει στην γενέτειρά της, στον Καναδά, όπου βρίσκεται και η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με την Dailymail, η 41χρονη ανακοίνωσε στον 42χρονο σύζυγό της την απόφαση να χωρίσουν, αφήνοντάς και εκείνον συντετριμμένο αλλά και την βασίλισσα σε έξαλλη κατάσταση.

Ο Πίτερ είναι γιος της πριγκίπισσας Άννας και δεν είχε καταλάβει ότι το τέλος του γάμου του ήταν κοντά. Όπως αναφέρουν οι πηγές της εφημερίδας έμεινε έκπληκτος από την ανακοίνωση της γυναίκας του.

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την Σαβάνα εννέα ετών και την Ίσλα, επτά ετών.

Πάντως για το θέμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν ότι το Megxit είναι αυτό που πυροδότησε τον νέο χωρισμό στη βασιλική οικογένεια. Έτσι, η Ότομν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της Μέγκαν και του Χάρι και να επιστρέψει στον Καναδά.