Διεθνή

Συντριβή αεροσκάφους Πακιστάν: Βρέθηκαν επιζώντες - Σοκαριστικές εικόνες (videos)

Συντριβή αεροσκάφους Πακιστάν: Βρέθηκαν επιζώντες - Σοκαριστικές εικόνες (videos)
Σοκαριστικές εικόνες από το αεροπλάνο που έπεσε πάνω σε σπίτια στο Πακιστάν. Τουλάχιστον ένας επιβάτης επέζησε μετά την συντριβή του αεροσκάφους των Διεθνών Πακιστανικών Αερογραμμών (PIA). Πληροφορίες και για δεύτερο.

Καπνοί και συντρίμμια - Δύσκολο να υπάρχουν άλλοι επιζώντες

Το αεροσκάφος έπεσε σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι λίγο πριν από το αεροδρόμιο της πόλης, όπως ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο δήμαρχος του Καράτσι δήλωσε νωρίτερα ότι «θεωρούμε πως δεν υπάρχουν επιζώντες», αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

suntribi1

Στα τηλεοπτικά πλάνα φαίνονται μια στήλη πυκνού μαύρου καπνού να υψώνεται από το σημείο της συντριβής, κατεστραμμένες στέγες σπιτιών και συντρίμμια παντού στους δρόμους,
καθώς και ασθενοφόρα να περνούν ανάμεσα σε πανικόβλητους κατοίκους.

suntribi2

{https://twitter.com/Kae__shur/status/1263778014195625985}

Συγκλονιστική μαρτυρία : Συνετρίβη πάνω σε σπίτια

«Στην αρχή το αεροπλάνο χτύπησε έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας και συνετρίβη πάνω σε σπίτια», δήλωσε στο Reuters ο αυτόπτης μάρτυρας Σακίλ Άχμεντ που βρισκόταν κοντά στον τόπο του δυστυχήματος λίγα μόλις χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

suntribi3

Το πιο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν στο πρόσφατο παρελθόν σημειώθηκε το 2016 με 47 νεκρούς όταν ένα αεροπλάνο της PIA συνετρίβη σε μια βουνοπλαγιά στην επαρχία Χιμπέρ-Πακχτυούνκουα.

Το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα στην ιστορία της χώρας σημειώθηκε το 2010 όταν μια πτήση της εταιρείας AirBlue κατέπεσε κοντά στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ σκοτώνοντας 152 ανθρώπους.

Πηγή: Φωτογραφίες AP