Διεθνή

«Αλαλούμ» στο αεροδρόμιο του Heathrow με τις αποσκευές- Πετάνε χωρίς...βαλίτσα οι ταξιδιώτες (Βίντεο)

«Αλαλούμ» στο αεροδρόμιο του Heathrow με τις αποσκευές- Πετάνε χωρίς...βαλίτσα οι ταξιδιώτες (Βίντεο)
Εκατοντάδες βαλίτσες συσσωρεύτηκαν στο αεροδρόμιο Χίθροου αφού αναφέρθηκαν προβλήματα με το σύστημα αποσκευών.

Το προσωπικό δημιούργησε μια θάλασσα αποσκευών, καθώς πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν χωρίς τα υπάρχοντά τους και είπαν ότι δεν μπορούσαν να τις πάρουν πίσω για έως και δύο ημέρες.

Είναι το τελευταίο περιστατικό διακοπής ταξιδιών στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία εισήλθαν στην πολυσύχναστη καλοκαιρινή σεζόν με έντονες ελλείψεις προσωπικού που οδήγησαν σε ακυρώσεις εκατοντάδων πτήσεων.

Ο κλάδος έχει κατηγορηθεί ότι δεν κατάφερε να προβλέψει τη ζήτηση μετά από δύο χρόνια διαταραχής που προκλήθηκε από την πανδημία του Covid.

Συνεχίζεται το αλαλούμ-Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων μέσα στο καλοκαίρι

Το χάος στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου εντάθηκε τη Δευτέρα καθώς η easyJet έκοψε χιλιάδες πτήσεις το καλοκαίρι για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο διακοπής, ενώ οι επιβάτες στο Χίθροου αντιμετώπισαν ακυρώσεις που προκλήθηκαν από ένα «βουνό αποσκευών».

Εν τω μεταξύ, τα αεροδρόμια με ανώτατο όριο τις πτήσεις θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν νομικές προκλήσεις από εταιρείες παροχής υπηρεσιών για την ανάκτηση του κόστους πρόσληψης προσωπικού που μπορεί να μην είναι πλέον απαραίτητο.

{https://www.youtube.com/watch?v=u_wIPsOF-HE}