Διεθνή

Χαλάει ο καιρός απο την Κυριακή με πτώση θερμοκρασίας και βροχές

Χαλάει ο καιρός απο την Κυριακή με πτώση θερμοκρασίας και βροχές Χαλάει ο καιρός απο την Κυριακή με πτώση θερμοκρασίας και βροχές
Χαλάει ο καιρός απο την Κυριακή με πτώση θερμοκρασίας και βροχές Βροχές και αρκετές νεφώσεις θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού από την Κυριακή αφού στα Βόρεια η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ενώ οι άνεμοι κατα τόπους θα κυμανθούν απο 4 έως και 7 μποφόρ

Ο καιρός για την Κυριακή 05-10-2014

Αρχικά από τα δυτικά θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης). Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα δυτικά θα πλέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα βόρεια.

Ο καιρός για την Δευτέρα 06-10-2014

Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια υα επικρατούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.