Διεθνή

Το DNA μίλησε: Η Τζούλια Βέντελ δεν είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν ΜακΚάν

ΑΠΕ - ΜΠΕ ΑΠΕ - ΜΠΕ
Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα DNA της 22χρονης Τζούλια Βέντελ, η οποία, όπως αποδείχθηκε, δεν είναι η εξαφανισμένη κόρη των ΜακΚάν.

Τα αποτελέσματα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για την οικογένεια της Μαντλίν ΜακΚάν, η οποία δεν πίστεψε ποτέ ότι το κορίτσι από την Πολωνία είναι η κόρη τους.

Η Τζούλια Βέντελ ισχυριζόταν πως ήταν η Μαντλίν ΜακΚάν η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας, όμως το DNA δεν επιβεβαίωσε την θεωρία της.

Ακόμα και οι γονείς της Βέντελ τόνιζαν πως οι ισχυρισμοί της ήταν αβάσιμοι και ψεύτικοι.

Η Γουέντελ εμφανίστηκε και στην αμερικανική εκπομπή Dr Phil, ωστόσο  λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν μπορεί να είναι η Μαντλίν.

Η ίδια υπεβλήθη σε τεστ DNA που έδειξε ότι είναι 100% Πολωνή. Όπως αναφέρει η Mirror, η ιδιωτική ερευνήτρια που την βοηθούσε επιβεβαίωσε την είδηση.

{https://twitter.com/Jerusalem_Post/status/1637556632883216386}

«Έχει ένα μικρό ποσοστό λιθουανικής και ρωσικής καταγωγής, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι είναι Πολωνή», ανέφερε η ιδιωτική ερευνήτρια.

«Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση είναι πολύ έντονη και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει μια παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα. Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη», ανέφερε στο παρελθόν η ίδια η Γουέντελ.

{https://www.youtube.com/watch?v=aCpRtx-Mocc}