Διεθνή

«Ο Τραμπ δεν αξίζει να μπει στην φυλακή»

«Ο Τραμπ δεν αξίζει να μπει στην φυλακή» Φωτογραφία: ΑΠΕ
Η Στόρμι Ντάνιελς δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αξίζει να μπει στην φυλακή!

Η πορνοστάρ δήλωσε πως επιθυμεί ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ να «λογοδοτήσει» αλλά από την άλλη δεν πιστεύει ότι πρέπει να πάει στη φυλακή.

«Δεν νομίζω ότι τα εγκλήματά του εναντίον μου αξίζουν φυλάκιση», δήλωσε η ηθοποιός στην πρώτη της συνέντευξη μετά την ακροαματική διαδικασία.

«Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε»

«Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη όταν τελικά θα ερχόταν αυτή η μέρα, καθώς δεν το περίμενα. Νόμιζα ότι θα τη γλίτωνε χωρίς να λογοδοτήσει».

 Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό είναι Στέφανι Κλίφορντ, είπε ότι παρακολούθησε την απαγγελία κατηγοριών στην τηλεόραση.

«Ένα μέρος μου έλεγε ότι τελικά έπρεπε να μπει μέσα. Έπρεπε να υπακούσει. Ο βασιλιάς εκθρονίστηκε, δεν είναι πλέον ανέγγιχτος και κανείς δεν πρέπει να είναι ανέγγιχτος, δεν έχει σημασία ποια είναι η δουλειά σου, δεν έχει σημασία αν είσαι πρόεδρος, πρέπει να λογοδοτείς για τις πράξεις σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήμουν εγώ η πυρκαγιά, ήμουν η σπίθα που άναψε το φιτίλι και ανατίναξε το βαρέλι»

Η 44χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με το Independent, επέμεινε ότι είναι έτοιμη να καταθέσει στο δικαστήριο αν και όταν η υπόθεση οδηγηθεί σε δίκη.

«Είναι τρομακτικό, αλλά ανυπομονώ να το κάνω, δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έλεγε την αλήθεια, δεν μπορούν να με ντροπιάσουν άλλο».

Το να με καλέσουν και να με βάλουν στο εδώλιο νομιμοποιεί την ιστορία μου και το ποια είμαι και αν δεν το κάνουν, είναι σχεδόν σαν να με κρύβουν και ο κόσμος θα υποθέσει ότι δεν είμαι αξιόπιστη».

Η Ντάνιελς δε «δίστασε» να δηλώσει πως δε θα ήθελε να δει τον Τραμπ στην φυλακή, αλλά επιθυμεί να γίνει ενδελεχής έρευνα.

«Ειδικά για την περίπτωσή μου, δεν πιστεύω ότι τα εγκλήματά του εναντίον μου αξίζουν φυλάκιση. Για τα άλλα πράγματα που έχει κάνει, ας κριθεί ένοχος».

Η Ντάνιελς δήλωσε ότι εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένη Ρεπουμπλικανή, αλλά δεν είχε ψηφίσει ποτέ τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δηλώνει αθώος 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε αθώος σε δικαστήριο του Μανχάταν σε 34 κατηγορίες για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων.

Οι κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του αγγίζουν μέγιστη ποινή φυλάκισης στα τέσσερα έτη.

Ο δικηγόρος του Τραμπ πλήρωσε 130.000 δολάρια στην Ντάνιελς πριν από τις εκλογές του 2016 για να εξαγοράσει τη σιωπή της, καθώς επεδίωκε να δημοσιοποιήσει μια υποτιθέμενη σχέση.

Οι εισαγγελείς λένε ότι ο τρόπος με τον οποίο ο δικηγόρος αποζημιώθηκε από τον Τραμπ, ενώ ήταν πρόεδρος, ισοδυναμούσε με φορολογική απάτη, επειδή τα δικαιολόγησε ως νομικά έξοδα.