Διεθνή

Ο Τραμπ έβαλε την εγγονή του να μιλήσει για εκείνον: «Είναι ένας συνηθισμένος παππούς»

Ο Τραμπ έβαλε την εγγονή του να μιλήσει για εκείνον: «Είναι ένας συνηθισμένος παππούς» Φωτογραφία: EPA/ JUSTIN LANE
Η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι.

Η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι Μάντισον, ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων, στο Μιλγουόκι, προκειμένου να μιλήσει για τον παππού της.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, που στην ομιλία της επικεντρώθηκε στην προσωπική της σχέση με τον πρώην πρόεδρο.

Σε αντίθεση με άλλους ομιλητές, που τον παρουσίασαν ως μαχητή και ήρωα, η Κάι Μάντισον Τραμπ τον περιέγραψε ως γλυκό και υποστηρικτικό παππού.

«Για εμένα είναι απλά ένας συνηθισμένος παππούς. Μας δίνει γλυκά και αναψυκτικά όταν δεν βλέπουν οι γονείς μας. Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πηγαίνουμε στο σχολείο», είπε στην ομιλία της η 17χρονη και αναφέρθηκε στην κοινή τους αγάπη για το γκολφ.

«Πολλοί τον έχουν υποβάλει σε μία κόλαση και ακόμα στέκεται όρθιος. Παππού είσαι τόσο μεγάλη έμπνευση και σε αγαπώ», είπε ακόμα μεταξύ άλλων η 17χρονη.

{https://www.youtube.com/watch?v=aZ1RzGh9vD8}

Η Κάι Μάντισον Τραμπ έχει κάνει και στο παρελθόν δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό της οικογένειάς της. Οι αναρτήσεις της στο Instagram δεν έχουν πολιτικό περιεχόμενο, αλλά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τον παππού της.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ έγραψε: «Σε αγαπάμε παππού. Μην σταματήσεις ποτέ να μάχεσαι».