Διεθνή

Ο James Hetfield των Metallica πρωταγωνιστεί ως σερίφης σε νέα ταινία (βίντεο)

Ο James Hetfield των Metallica πρωταγωνιστεί ως σερίφης σε νέα ταινία (βίντεο) Φωτογραφία: YOUTUBE
Η ταινία «The Thicket» θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο frontman των Metallica, James Hetfield από θρύλος της παγκόσμιας metal σκηνής τώρα κατακτά και το σινεμά καθώς πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ του Elliot Lester, «The Thicket». .

Το τρέιλερ της ταινίας ανέβηκε στην πλατφόρμα Tubi Films, που δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα αλλά ο Hetfield κέρδισε τις εντυπώσεις και στον ρόλο του σερίφη. Η ταινία είναι μία κινηματογραφική προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος μυστηρίου του Αμερικανού συγγραφέα Joe R. Lansdale, και θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το σενάριο αφηγείται την ιστορία ενός κυνηγού επικηρυγμένων που υποδύεται ο Peter Dinklage και μία ομάδα αναπάντεχων και ιδιόρρυθμων ηρώων που προσπαθούν να σώσουν ένα κορίτσι που έχει απαγάγει η εξαιρετική Juliette Lewis.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hetfield υποδύεται κάποιον ρόλο στο σινεμά. Έχει ήδη συμμετάσχει στο «Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile», με τον Zac Efron, όπου υποδύθηκε έναν αστυνομικό. Η ταινία αφηγείται το χρονικό των εγκλημάτων του διαβόητου serial killer, Ted Bundy.

{https://www.youtube.com/watch?v=evc3S29-C2A&t=1s&ab_channel=Tubi}