Διεθνή

Ο Μάρτιν Σκορσέζε πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Armani

Ο Μάρτιν Σκορσέζε πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Armani Φωτογραφία: INSTAGRAM
Ο οίκος Armani και ο κολοσσός της streetwear Kith ντύνουν τον Μάρτιν Σκορσέζε για την κολεξιόν τους «The Artist».

Ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε μετά τα κόκκινα χαλιά στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, πλέον κοσμεί και τη νέα κολεξιόν των Kith και Giorgio Armani.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μία στιγμή ορόσημο για τον ανανεωμένο Ιταλικό οίκο μόδας και τον κολοσσό του streetwear Kith, όπου μπερδεύουν ιδανικά την υψηλή μόδα με το σύγχρονο αστικό στιλ. Η παρουσία του Μάρτιν Σκορσέζε φέρνει μια άλλη καλλιτεχνική οπτική στην καμπάνια με τον τίτλο «The Artist».

Η συνεργασία έχει τις ρίζες της στις κοινές αξίες και τη φιλία τους μέσα στις δεκαετίες. Η δουλειά του Αμερικανού σκηνοθέτη στο «Made in Milan», ενός ντοκιμαντέρ που χρονολογεί την άνοδο του οίκου Armani στην παγκόσμια μόδα, επισφαγίζει τον κοινό σεβασμό για την τέχνη, την αφήγηση και την σύνδεσή τους με τις ρίζες.

Η συλλογή των Kith και Giorgio Armani είναι δομημένη σε τέσσερα τμήματα. Το κάθε ένα εκπροσωπεί ένα διακριτό αρχέτυπο: τον καλλιτέχνη, τον διασκεδαστή, τον ταξιδιώτη και τον επιχειρηματία.

Αυτή η ποικίλη προσέγγιση διασφαλίζει και τη σύνδεση των πρωταγωνιστών με την πόλη της Νέας Υόρκης. Η μακρά σχέση του σκηνοθέτη με την πόλη συνάδει με τις νεοϋρκέζικες ρίζες του ιδρυτή της εταιρείας Kith, Ronnie Fieg, δημιουργώντας ένα κοινό όραμα.

Για να τιμήσουν την κοινή αυτή συμμαχία, η εταιρεία Kith μετέτρεψε το σπίτι στο Upper East Side της Νέας Υόρκης σε μία μοναδική pop-up εμπειρία. Το event ήταν ανοιχτό για το κοινό στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου με τους fashionistas να δράττονται της μοναδικής ευκαιρίας και να εξερευνούν τη συλλογή πριν την επίσημη κυκλοφορία της,

Η κολεξιόν θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 13 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα των Kith και Armani σε ΗΠΑ και Καναδά. Στις 20 του μήνα η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα στην Ευρώπη, την Ιαπωνία και την Κορέα.

{https://www.instagram.com/p/C_fwOouxpXr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading&img_index=8}