Διεθνή

Αντιδράσεις για το άγαλμα της βασίλισσας Ελισάβετ - Μοιάζει με τη Mrs.Doubtfire

Αντιδράσεις για το άγαλμα της βασίλισσας Ελισάβετ - Μοιάζει με τη Mrs.Doubtfire Φωτογραφία: FACEBOOK/Antrim and Newtownabbey Borough
«Είναι μία προσβολή στη μνήμη της βασίλισσας, δεν της μοιάζει καθόλου» ανέφεραν αρκετοί.

Χλευαστικά ήταν τα σχόλια για το άγαλμα της βασίλισσας Ελισάβετ στους κήπους του κάστρου του Antrim στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ένας κριτικός σχολίασε ότι το άγαλμα μοιάζει περισσότερο με την κινηματογραφική περσόνα Mrs. Doubtfire που υποδύθηκε στην ομώνυμη κωμωδία των 90s ο Ρόμπιν Γουίλιαμς παρά σαν την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

Άλλοι σχολίασαν το σχήμα του προσώπου της και τη στάση του σώματός της ενώ αρκετοί ήταν πιο σκληροί χαρακτηρίζοντας το άγαλμα προσβλητικό και γελοίο. Ζήτησαν από τους υπεύθυνους μάλιστα να το καταστρέψουν.

{https://www.facebook.com/ANBorough/posts/pfbid0mQGgzzAPUQahseXmfpb1WLdg1Bzvr37xWxLfjUMgw8Go1PVmdL1njwFNjgygMTRnl}

Τα δυσμενή σχόλια ξεκίνησαν μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του αγάλματος της βασίλισσας Ελίζαμπεθ μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τα δύο corgis. «Είναι μία προσβολή στη μνήμη της βασίλισσας, δεν της μοιάζει καθόλου» είπαν αρκετοί.

O αναπληρωτής δήμαρχος, Paul Dunlop, υποστήριξε από την άλλη πως η δουλειά στο άγαλμα ανταποκρίνεται στα πάθη της εκλιπούσας βασίλισσας. Ο δημιουργός που φιλοτέχνησε το έργο, ο τοπικός γλύπτης Anto Brennan δήλωσε ικανοποιημένος από το έργο και είπε ότι απεικόνισε τη βασίλισσα «σε μία χαρακτηριστική της πόζα, που αντανακλά τη χάρη, τη σταθερότητα και τη μακροχρόνια αφοσίωσή της στο κοινό».

mrs.doubtfire_4d289.jpg