Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια και μάλιστα σε τσουχτερή τιμή

Ο Τραμπ πουλάει τώρα και ρολόγια και μάλιστα σε τσουχτερή τιμή
Ο Ντόναλτ Τραμπ παρόλου που πάει για την προεδρία στις ΗΠΑ δεν ξεχνάει ότι είναι πάνω από όλα επιχειρηματίας. Μετά τα sneakers και τα νομίσματα τώρα ξεκινά να πουλάει και χρυσά ρολόγια «Trump».

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος αποκάλυψε τα Trump Watches στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του, το Truth Social, 40 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Παρότρυνε τους υποστηρικτές του να τα δουν ως ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αγαπημένους τους.

Τα ρολόγια κοστολογούνται στα 499 δολάρια το καθένα, με την premium έκδοση - ένα χρυσό ρολόι με διαμάντια - να αγγίζει τα 100.000 δολάρια. Η συλλογή κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό, με μόλις 147 κομμάτια διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Ο Τραμπ ως έμπορος «Αυτά τα ρολόγια είναι πραγματικά μοναδικά – θα τα λατρέψετε», έγραψε ο Τραμπ στην ανάρτησή του, προσθέτοντας και τον σύνδεσμο προς τον ιστότοπο πώλησης. Εκεί διευκρινίζεται ότι ούτε ο Τραμπ, ούτε η εταιρεία του συμμετείχαν στον σχεδιασμό, την κατασκευή ή τη διάθεση των ρολογιών. Αντίθετα, μια εταιρεία με την ονομασία "TheBestWatchesOnEarth LLC" έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για την πώλησή τους με το όνομα του πρώην προέδρου.

Δείτε τα ρολόγια εδώ