Διεθνή

Iron Maiden: Τo «αντίο» στον Paul Di’ Anno

Iron Maiden: Τo «αντίο» στον Paul Di’ Anno Φωτογραφία: χ
Η συνεισφορά του Paul στους Iron Maiden ήταν απέραντη, έγραψε η μπάντα στο μήνυμά της.

Με μια φωτογραφία του Στιβ Χάρις και ένα μακροσκελές μήνυμα, οι Iron Maiden αποχαιρέτησαν τον Paul Di’ Anno, που πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 66 ετών.

Ο Di' Anno ήταν ο πρώτος τραγουδιστής με τον οποίο ηχογράφησαν τα δύο πρώτα άλμπουμ τους.

«Λυπηθήκαμε βαθύτατα που ακούσαμε για τον θάνατο του Paul Di'Anno. Η συνεισφορά του Paul στους Iron Maiden ήταν απέραντη και μας βοήθησε να μπούμε στο μονοπάτι που ταξιδεύει η μπάντα για σχεδόν 5 δεκαετίες. Η πρωτοποριακή του παρουσία ως frontman και τραγουδιστής, και στη σκηνή και στα δύο πρώτα άλμπουμ, θα μείνει στη μνήμη όχι μόνο τη δική μας αλλά και των φανς σε ολόκληρο τον κόσμο» ανέφερε η μπάντα.

«Είναι απλά τόσο λυπηρό ότι έφυγε» είπε ο Στιβ Χάρις. «Είχα επαφή μαζί του πρόσφατα και στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλον για την West Ham. Τουλάχιστον έδινε συναυλίες μέχρι πρόσφατα, αυτό ήταν κάτι που του έδινε ζωή, να είναι εκεί έξω, όπου μπορούσε. Θα λείχει σε όλους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε» έγραψε ο Χάρις.

«Είμαστε ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε πριν από μερικά χρόνια και να περάσουμε ξανά χρόνο μαζί του. Εκ μέρους της μπάντας, του Rod και του Andy, και όλης της ομάδας των Iron Maiden, στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Paul και τους στενούς του φίλους,. Αναπαύσου εν ειρήνη, Paul».