Διεθνή

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Γενικά αίθριος ο καιρός

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Γενικά αίθριος ο καιρός
Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Γενικά αίθριος ο καιρός Μικρή άνοδο θα παρουσιάσει από σήμερα η θερμοκρασία. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Αττική και μόνο το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, αναμένονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο από το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νοτιά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Τοπικές νεφώσεις θα έχει σήμερα η βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός σήμερα θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή

Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες οι οποίες ενδέχεται να είναι ισχυρές, πρόσκαιρα, στα δυτικά. Χιόνια αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ, στα πελάγη 7 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.