Διεθνή

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα 08/02

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα 08/02 Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα 08/02
Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Δευτέρα 08/02 Για αύριο, Δευτέρα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός προβλέπεται καλός, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή άνοδο.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -03 (μείον 3) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα νότια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και το πρωί στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.