Life

Γλυκά Νερά: Όταν η Μενεγάκη τηλεφώνησε στην Νικολούλη για την δολοφονία της Καρολάιν (βίντεο)

SCREENSHOT SCREENSHOT
Η Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνήσει τότε με τη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη και της είχε ζητήσει να μάθει λεπτομέρειες για την υπόθεση και την εξέλιξη των ερευνών στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αλλά χωρίς επιτυχία.

«Όταν είχε παίξει η προτελευταία εκπομπή, αυτή που αποχαιρέτησες το κοινό, της έστειλα μήνυμα και της λέω "Βρε Αγγελική πάρε με τηλέφωνο”. Τη ρώτησα τι γίνεται εκεί, αν έχει καταλάβει κάτι, αλλά μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει τίποτα παραπάνω» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

«Καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα»

«Δε θέλω να κάνω τον ξερόλα. Ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δε μπορείς έναν άνθρωπο που βλέπεις μπροστά σου και έχει πείσει και τις αρχές …να βγεις και να πεις ότι είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά σιγά… Βλέποντάς τον όμως μπροστά μου καταλάβαινα ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που λέει ψέματα» είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη η οποία αποκάλυψε πως αυτό που την οδήγησε στο να σιγουρευτεί πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος της Καρολάιν ήταν η έντονη αντίδραση που είχε μετά την αποκάλυψη ενός μάρτυρα.

Ακόμα, τόνισε πως τα μηνυματα που είδαμε να έχει ανταλλάξει μαζί του ήταν μόνο λίγα από αυτά που είχαν πει μεταξύ τους.

Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για τη δολοφονία της Κάρολαϊν