Life

Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάζει τον νυν κι αυτός τσακώνεται με τον πρώην: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου» (εικόνες)

Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάζει τον νυν κι αυτός τσακώνεται με τον πρώην: «Κάνιε, είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου» (εικόνες) Φωτογραφία: Ιnstagram
Με ανάρτησή της την Παρασκευή η Κιμ Καρντάσιαν μας παρουσίασε τον νέο σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον - Ο νυν όμως δεν τα πάει καθόλου καλά με τον πρώην

Μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ, η Κιμ Καρντάσιαν έχει πλέον κάνει το επόμενο βήμα με τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής η influencer επισημοποίησε για πρώτη φορά τη σχεσή τους, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους.

Κάποιος που δεν φαίνεται να απόλαυσε ιδιαίτερα την ανάρτηση ήταν ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά του για τον νυν της πρώην του.

Στο τελευταίο video clip του, ο Κάνιε «θάβει και αποκεφαλίζει» τον Πιτ, ενώ έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία του όπου ο ίδιος παλεύει με τον Πιτ, τον οποίο παράλληλα έχει χλευάσει αφήνοντας υπονοούμενα ότι είχε σχέση με την Xίλαρι Κλίντον.

 

Σύμφωνα με το Buzfeed, ωστόσο, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα, με τον Ντέιβ Σάιρους - φίλο του Πιτ - να διαρρέει μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω μηνύματα:

Πιτ: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».

Kάνιε: «Πού είσαι;»

Πιτ: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

djdjdjddkdkd

Τα μηνύματα συνόδευσε και η παρακάτω selfie

djdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjdjd