Life

Ο Όζι Όσμπορν σταμάτησε τα χημικά ναρκωτικά όταν... μίλησε για μία ώρα με ένα άλογο

Ο Όζι Όσμπορν σταμάτησε τα χημικά ναρκωτικά όταν... μίλησε για μία ώρα με ένα άλογο Φωτογραφία: EPA/ARANZAZU PEYROTAU
Ο θρυλικός ροκερ Όζι Όσμπορν αποκάλυψε κάποτε ότι σταμάτησε να παίρνει χημικά ναρκωτικά μετά από ένα «ταξίδι» που τον άφησε να... συνομιλεί με ένα άλογο για μια ώρα!

Ο Όζι Όσμπορν μίλησε στο νέο τεύχος του Classic Rock, το οποίο ανατρέχει στην ακμή των θρυλικών Black Sabbath και τη δημιουργία του κλασικού Vol. 4 του 1972. «Ζούσαμε μαζί σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, κάναμε πρόβες εκεί, κάναμε πολλά ναρκωτικά και φτιάξαμε ένα άλμπουμ: απλό», λέει ο Όζι. «Αυτές ήταν καλές εποχές».

Αφηγείται επίσης μια ιστορία του, σύμφωνα με την οποία σταμάτησε να παίρνει LSD μετά από μια... συνάντηση με άλογο στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

«Εκείνη την εποχή στην Αμερική, ο κόσμος λάτρευε πολύ να "εμπλουτίζει" τα ποτά σου με οξύ», λέει ο Όζι. «Δεν με ένοιαζε. Συνήθιζα να καταπίνω χούφτες από ταμπλέτες κάθε φορά. Το τέλος ήρθε όταν επιστρέψαμε στην Αγγλία».

«Πήρα 10 ταμπλέτες και μετά πήγα μια βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί και να μιλάω με ένα άλογο για περίπου μια ώρα. Στο τέλος το άλογο γύρισε και μου είπε να πάω να γ@@@.... Αυτό ήταν όλο για μένα», είπε ο πρώην frontman των Black Sabbath, εννοώντας ότι έτσι σταμάτησε τις χημικές ναρκωτικές ουσίες.