Life

«Ερωτηματικά» γύρω από τον θάνατο του Sin Boy, τι λένε συγγενείς και συνεργάτες

INSTAGRAM INSTAGRAM
Πολλά ερωτηματικά έχει δημιουργήσει η υπόθεση του «θανάτου» του τράπερ, Sin Boy.

Σε σταυρόλεξο για γερούς λήτες φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του Sin Boy, από τη στιγμή, που πρωτό εμφανίστηκε η είδηση. 

Αρκετές αμφιβολίες, έχουν προκύψει, ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόπλο, παρά τις δημοσιεύσεις συγγενών και φίλων του τραγουδιστή, που τον «αποχαιρετούν».

«Πιαστήκατε όλοι κορόιδα»

«Αινιγματικό» πάντως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το teaser από το κομμάτι που επρόκειτο να κυκλοφορήσει ο SinBoy.

Σε αυτό ακούμε τους παρακάτω στίχους:

Πιαστήκατε όλοι κορόιδα

Όλοι κορόιδα

Σας έκανα ώπα

@sinboymc ♬ Sination - Sin Boy
@sinboymc @zone.hair ♬ Sination - Sin Boy

Από την άλλη, μητέρα και η αδερφή του ανάρτησαν μία μαύρη φωτογραφία στο Instagram, ενώ στο προφίλ του τραγουδιστή έγινε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία του, γράφοντας "Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του".

Το βίντεο στο Παρίσι, η διάψευση και η επαναλαμβανόμενη "σύμπτωση"

Πάνω που οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν και η είδηση του θανάτου του Sin Boy έδειχνε να επαληθεύεται και να επιβεβαιώνεται από οικείους του, η υπόθεση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη μετά από βίντεο που αναρτήθηκε στα social media κι αναμετέδωσε η εκπομπή «Γεια σου» φαίνεται να δείχνει τον τράπερ στο Παρίσι.

Δεν είναι γνωστό βέβαια αν τα στιγμιότυπα είναι σημερινά ή παλιά, ωστόσο, στο σενάριο που θέλει όλη την υπόθεση να είναι fake συντάσσονται αρκετοί συνεργάτες του, πρώην και νυν, κάνοντας λόγο για... επαναλαμβανόμενη σύμπτωση και συγκεκριμένα για "μακάβριο μάρκετινγκ", ένα εμπορικό κόλπο δηλαδή που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά του και θα λειτουργήσει προωθητικά στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Στενός του συνεργάτης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, θέλησε να βάλει τέλος στις μακάβριες φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως "επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του".

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε παλαιότερη εποχή όπου πάλι ο τραγουδιστής είχε "εξαφανιστεί" προκαλώντας διάφορες φήμες, λέγοντας πως "και τότε τίποτα δεν έπαθε. Όλα είναι μάρκετινγκ, απλά έχει άλλα πρότυπα μάρκετινγκ".

 

Την ίδια ώρα, άλλος παλαιότερος συνεργάτης του Sin Boy εξομολογήθηκε σε ρεπόρτερ της εκπομπής "Καλύτερα δεν γίνεται" πως "έχει κάνει ακριβώς το ίδιο άλλες δύο φορές".