Life

Γιώργος Λιάγκας για Τέμπη: «Με στοιχειώνει αυτό, σαν χαμένος είμαι, θα είχα τρακάρει σήμερα»

Γιώργος Λιάγκας για Τέμπη: «Με στοιχειώνει αυτό, σαν χαμένος είμαι, θα είχα τρακάρει σήμερα» Φωτογραφία: EUROKINISSI
Λίγο έλλειψε ο Γιώργος Λιάγκας να έχει ατύχημα με το αυτοκίνητό του σήμερα - «Εγώ σήμερα θα είχα τρακάρει. Πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο! Και σύγχρονα μέσα με 350 ανθρώπους πάνε βουρ το ένα πάνω στο άλλο», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ότι ο ίδιος παραλίγο σήμερα να έχει αυτοκινητικό ατύχημα αλλά τελικά δεν έπαθε το παραμικρό χάρη στην τεχνολογία που διαθέτει το όχημα που χρησιμοποιεί.

Αναφέροντας αυτό το συμβάν έκανε μια «σύγκριση» με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη όπου δεν υπήρχε η παραμικρή πρόνοια για να αποφευχθεί μέσω των τεχνολογικών συστημάτων η μοιραία τραγωδία.

«Ερχόμουν το πρωί με το αυτοκίνητο, δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Μόνο δύο ώρες. Με στοιχειώνει αυτό. Και είμαι αφηρημένος, είμαι ζαλισμένος αυτές τις ημέρες… Σαν χαμένος είμαι», είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Συνέχισε λέγοντας: «Πάω να πέσω στον μπροστινό και πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο. Έφυγε ο καφές. Φτάσαμε σε ένα σημείο τα αυτοκίνητα να μας σώζουν. Εγώ σήμερα θα είχα τρακάρει. Πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο! Και σύγχρονα μέσα με 350 ανθρώπους πάνε βουρ το ένα πάνω στο άλλο».