Life

Loafers time: Το κατάλληλο παπούτσι γι’ αυτήν την εποχή είναι τα μοκασίνια

Loafers time: Το κατάλληλο παπούτσι γι’ αυτήν την εποχή είναι τα μοκασίνια
Αν ψάχνεις να αγοράσεις το παπούτσι της εποχής υπάρχει και ονομάζεται loafers.

Διανύουμε τη μεταβατική περίοδο στα ρούχα και στα παπούτσια. Είναι αυτός ο ενδιάμεσος καιρός που ζεστά παπούτσια δε μπορούμε να φορέσουμε αλλά ούτε και εσπαντρίγιες που είναι άκρως καλοκαιρινές.

Αν υπάρχει ένα παπούτσι που μπορείς να φοράς 12 μήνες το χρόνο όπως και τα sneakers σου, αυτά είναι τα loafers. Αυτά τα παπούτσια εκτός των άλλων είναι και διαχρονικά.

Τα βρίσκουμε όλο χρόνο με πολλές φρέσκες επαναλήψεις να γεμίζουν τις νέες αφίξεις, από cult στιλ σχεδιαστών μέχρι νοσταλγικές εκδοχές που αναπολούν τις δεκαετίες του ’90 και του ’00.

Το κλασικό στιλ αυτού του παπουτσιού που θυμίζει πιο πολύ τον ακαδημαϊκό χώρο στην πιο προσεγμένη κι εξελιγμένη του μορφή, έχει υποστεί ένα remix.

Θα τα δούμε από χοντρές σιλουέτες με σόλες και πλατφόρμες, με εντυπωσιακά στολίδια όπως μεγάλες αγκράφες έως κομψά μεταλλικά επεξεργασμένα στολίδια αλλά και σε τολμηρά χρώματα, από pastel μέχρι νέον.

Tα διαχρονικά loafers δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και μερικά από τα πιο ευέλικτα σχέδια περιλαμβάνουν εμβληματικά loafers Penny (τα κλασικά), τα οδηγικά μοκασίνια αλλά και με τακούνια.

Τα μοκασίνια που είναι στη μόδα