Life

Η Άννα Βίσση κερνάει παγωτό, «όσο έχω... χωνί θα στο τραγουδάω»

Η Άννα Βίσση κερνάει παγωτό, «όσο έχω... χωνί θα στο τραγουδάω» Φωτογραφία: INSTAGRAM
Το να δεις μπροστά σου την Άννα Βίσση και να σου τραγουδά είναι μια στιγμή ξεχωριστή. Άμα όμως σου προσφέρει και παγωτό, τότε η έκπληξη γίνεται ακόμη πιο μεγάλη.

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην Κέρκυρα, περνά καλά και το «μοιράζεται» με τους διαδικτυακούς θαυμαστές της αφού ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς της στα social media από τις διακοπές της στο όμορφο νησί του Ιονίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να γίνει για λίγο και… παγωτατζού. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, με άνεση και χάρη, εξυπηρέτησε έναν τουρίστα, ο οποίος έδειξε να μην την γνωρίζει. «Θα κάνετε την παραγγελία σας μαζί μου, αλλά είμαι καινούργια εδώ, παρακαλώ περιμένετε», είπε αρχικά στον πελάτη η Άννα Βίσση και πρόσθεσε: «Είμαι επίσης τραγουδίστρια, θα θέλατε να σας τραγουδήσω;».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η Άννα Βίσση άλλαξε τους στίχους του γνωστού τραγουδιού της «Όσο έχω φωνή» σε «Όσο έχω…χωνί», προκαλώντας γέλιο σε όσους βρίσκονταν στο μαγαζί. Στο τέλος, όταν ο τουρίστας ρώτησε για την τιμή του παγωτού, η τραγουδίστρια προσφέρθηκε να του κεράσει το παγωτό με την προϋπόθεση όμως ότι θα την αφήσει να μοιραστεί το βίντεο στο TikTok.

@annavissiofficial Όσο έχω… χωνί!!! ? @lorettoCorfu #annavissiofficial #tiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος - annavissiofficial