Life

Αυτή είναι η «φτωχική» μεζονέτα στο Κολωνάκι που σκέφτεται να αγοράσει ο Κασσελάκης - Χλιδή άνευ προηγουμένου

Αυτή είναι η «φτωχική» μεζονέτα στο Κολωνάκι που σκέφτεται να αγοράσει ο Κασσελάκης - Χλιδή άνευ προηγουμένου
Σπίτι στο Κολωνάκι σκέφτεται να αγοράσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Η φτωχική μεζονέτα που σκέφτεται να αγοράσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει 1,7 εκατ. ευρώ.

Σπίτι στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει να αγοράσει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στη Βουλή αλλά και στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τη «Super Κατερίνα» του Alpha, το νέο σπίτι είναι μία πολυτελής μεζονέτα στο Κολωνάκι, στην οδό Λεβέντη με την εκπομπή να δημοσιεύει φωτογραφίες που έχει αναρτήσει το μεσιτικό γραφείο στην αγγελία πώλησής του. Το ακίνητο βρίσκεται στον τρίτο και τέταρτο όροφο, σε πολυκατοικία πενήντα ετών. Το είχε αγοράσει το 2022 ένας Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος προχώρησε σε ολική ανακαίνιση. Κατά τις ίδιες πηγές, εάν το σπίτι αγοραστεί με την επίπλωσή του, η τιμή φτάνει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χωρίς τα έπιπλα πέφτει στα 1,7 με 1,8 εκατομμύρια.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 248 τετραγωνικών μέτρων που αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, τέσσερα μπάνια και μεγάλα μπαλκόνια.

stef383

stef583

stef5834