Life

Πότε παίρνει εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το διπλό έμφραγμα

Πότε παίρνει εξιτήριο ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά το διπλό έμφραγμα
Μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης που υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

 Ο γνωστός ηθοποιός και σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ τοποθετήθηκε και stent ενώ νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. 

Ο οξύς πόνος στο στήθος και πώς κατέληξε στο νοσοκομείο με τη Βανδή

Ο ηθοποιός διανύει το τέταρτο 24ωρο νοσηλείας του, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, και έστειλε πριν από λίγες ώρες το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο. Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης έπαθε δεύτερο έμφραγμα χθες στο νοσοκομείο…»

Μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός υπέστη και δεύτερο έμφραγμα εντός του νοσοκομείου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά  «Οι γιατροί διαπίστωσαν από τις εξετάσεις ότι έχει βουλωμένες αρτηρίες, μάλιστα έπαθε το πρώτο έμφραγμα στο νοσοκομείο και αμέσως υπεβλήθη σε επέμβαση τη λεγόμενη στεντ. Πήγε πάρα πολύ καλά». «Για καλή του τύχη έπαθε δεύτερο έμφραγμα χθες στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη»

Πότε αναμένεται το εξιτήριο

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στην εκπομπή του ALPHA, επικαλούμενος άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, "ο ηθοποιός προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να συνειδητοποιήσει αυτό που του συνέβη". 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες που επικαλείται το tlife, οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να του δοθεί αύριο, Σάββατο 9 Μαρτίου, το εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο με τον Γιώργο Σαμπάνη και αύριο στο J2US.

Η ανάρτηση του ηθοποιού από το νοσοκομείο – «Ένιωσα μια ενόχληση που ευτυχώς δεν αγνόησα»

bisbikis.vasilis 1709903279 3319231764607562340 2055212931 scaled

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση, την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους», έγραψε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε story του.