Life

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον καλό της Φώτη Ιωαννίδη

Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον καλό της Φώτη Ιωαννίδη Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η σύντροφος του διεθνούς στράικερ του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Ελένη Βουλγαράκη, έστειλε το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον καλό της, μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία είχε αρκετό νόημα.

Η Ελένη Βουλγαράκη, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να υπερασπιστεί τον Φώτη Ιωαννίδη τον οποίο επιχείρησαν να μπλέξουν με υπόθεση ντόπινγκ, καλώντας τους επικριτές του 24χρονου επιθετικού να σταματήσουν να μιλάνε.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία από το διαδίκτυο ότι ο Φώτης Ιωαννίδης είχε κάνε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό υπήρξε αναστάτωση εντός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως υπήρχε ένας παίκτης που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, κάτι που λίγο αργότερα καταρρίφθηκε. Και αυτό διότι η UEFA επισήμανε στην ΕΠΟ ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια να σταματούν.

FOTIS

Από την πλευρά του ο Φώτης Ιωαννίδης θέλησε να γνωστοποιήσει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους αναπαρήγαγαν αυτά τα δημοσιεύματα, με τον ίδιο να περνά στην αντεπίθεση.

Κάπως έτσι η σύντροφος του Έλληνα ποδοσφαιριστή Ελένη Βουλγαράκη, θέλησε να δείξει την στήριξη της προς το μέρος του, με ένα μήνυμα μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο είχε ιδιαίτερο νόημα.