Life

Ο Νίκος Συρίγος «λιώνει» για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός

Ο Νίκος Συρίγος «λιώνει» για την Ελεονώρα Ζουγανέλη: Είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός
Ο Νίκος Συρίγος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του για το πόσο θαυμάζει και εκτιμά τη σύντροφό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να πάρει συνέντευξη από την σύντροφό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη ή να της δώσει να ερμηνεύσει στίχους τους μιας και ο ιδίος γράφει τραγούδια.

«Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μια ραδιοφωνική και μια τηλεοπτική. Τώρα όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω και στίχους. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της κι έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών, τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει τους δικούς μου στίχους», είπε χαρακτηριστικά.

«Στο μυαλό μου η Ελεωνάρα είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει»

Στη συνέχεια, μίλησε για τα στοιχεία που θαυμάζει στη σύντροφό του. «Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει», δήλωσε.

«Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της διαδικασίας του γάμου»

Τέλος, ο Νίκος Συρίγος μίλησε για τις διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους. «Πολλές φορές, διαφωνούμε για τον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι “δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος κι αδιάλλακτος στις απόψεις σου”», είπε κλείνοντας, ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτής της διαδικασίας του γάμου».