Life

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο ηττημένος της μονομαχίας

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο ηττημένος της μονομαχίας
Μια συγκλονιστική μονομαχία παρακολουθήσαμε στο χθεσινό Survivor με έναν ηττημένο.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ήταν ο παίκτης που ηττήθηκε στην τελική μονομαχία της 20ης εβδομάδας του Survivor και θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε έναν αγώνα κόντρα στην Δώρα Νικολή την Πέμπτη 30 Μαΐου.

Σε ότι αφορά το έπαθλο επικοινωνίας, εκτός από την απουσία των Τούρκων All Stars στον αγώνα δεν θα συμμετείχε ούτε ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος μετά από τον τραυματισμό του, πήγε στην κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις στον ώμο του. Εκτός αποφάσισε να μείνει και ο Χριστόφορος Ταξίδης, λόγω του ποδιού του, δίνοντας όμως πέναλτι για τα ματσαρίσματά του.

Οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας με βίντεο που έχουν στείλει φίλοι τους. Επίσης τους περίμεναν λαχταριστά κρέατα για να κάνουν μπάρμπεκιου, πριν από τις μονομαχίες αποχώρησης.

Οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας με τελικό σκορ 8-7 χάρη στην φοβερή απόδοση του Ντάνιελ, ο οποίος έφερε τους 6 από τους 8 πόντους της ομάδας του.

Το μήνυμα της συντρόφου του Ντάνιελ στο Survivor

«Αγαπάκι μου, θυμάσαι που γελάγαμε πριν μπεις ότι θα γύριζες σε δύο εβδομάδες γιατί η πρώτη θα ήταν η ασυλία; Κοίτα πού φτάσαμε, εσύ ακόμα εκεί κι εμείς σε περιμένουμε. Περιμένω πώς και πώς το καλοκαίρι μας, το ονειρεύομαι. Εσύ το πρωί θα ξυπνάς και θα πηγαίνεις τον Μάιλο βόλτα, εγώ θα κοιμάμαι γιατί έχω χάσει πολλές ώρες ύπνου εξαιτίας σου», είπε αρχικά η σύντροφος του Ντάνιελ Νούρκα στο βίντεο που του έστειλε στο Survivor.

Για να συμπληρώσει: «Μετά θάλασσα, φαγητό, βόλτες κι εσύ κανένα... μαθηματάκι κολύμβησης, εξάσκηση σε παζλ, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να τρέξεις πάλι σε κάποιον στίβο μάχης. Μας λείπεις πάρα πολύ, αλλά είμαστε όλοι καλά, σε περιμένουμε. Μας κάνεις περήφανους και μην ξεχνάς, είναι ένα παιχνίδι στο τέλος της ημέρας. Έχει μείνει λίγο ακόμα, οπότε υπομονή σε όλα τα παιδιά για το χιούμορ του, θα περάσει! Σε περιμένουμε και μας λείπεις!»

Οι Μπλε ξέσπασαν σε γέλια με το τελευταίο αστείο της συντρόφου του Ντάνιελ, με εκείνον να λέει με αγάπη: «Πω πω, το κοριτσάκι μου», πριν πάει να μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor.