Life

Πέντε λόγοι που αξίζει να επενδύσεις σ' ένα στεγνωτήριο ρούχων

Πέντε λόγοι που αξίζει να επενδύσεις σ' ένα στεγνωτήριο ρούχων
Κάνε την καθημερινότητά σου πιο άνετη και προστάτευσε τα αγαπημένα σου ρούχα.

Ίσως ήταν εκείνο το πρωινό που χρειαζόσουν απεγνωσμένα το αγαπημένο σου σατέν πουκάμισο για εκείνη την επαγγελματική συνάντηση, αλλά παρά το γεγονός ότι το είχες απλώσει από την προηγούμενη μέρα, η υγρασία δεν το είχε αφήσει να στεγνώσει στην ώρα του. Ίσως πάλι να ήταν εκείνη η ξαφνική μπόρα που έκανε τα ρούχα σου μούσκεμα, λίγο προτού τα μαζέψεις από την απλώστρα.

Όποια και αν ήταν η αφορμή, η ουσία είναι μία: έχεις αρχίσει να φλερτάρεις έντονα με την ιδέα να αποκτήσεις ένα στεγνωτήριο ρούχων. Η αγορά αυτή μπορεί να απλοποιήσει σημαντικά τη ζωή σου και θα καταλάβεις το γιατί, διαβάζοντας τους πέντε παρακάτω λόγους:

1. Προστασία και υγιεινή των ρούχων
Αν θέλεις να πάρεις ένα στεγνωτήριο, αλλά προβληματίζεσαι γιατί δεν θέλεις να «ταλαιπωρείς» περισσότερο τα αγαπημένα σου ρούχα μετά το πλύσιμο, να σου αποκαλύψω απλώς ότι υπάρχουν στεγνωτήρια, που όχι μόνο δεν επηρεάζουν τα outfits σου, αλλά την ίδια ώρα προστατεύουν την ποιότητα των υφασμάτων τους και τα απολυμαίνουν, προσφέροντάς σου έτσι και την υγιεινή που χρειάζεσαι. Όσο για εσένα που ταλαιπωρείσαι από εποχικές αλλεργίες, να ξέρεις πως υπάρχουν στεγνωτήρια, που διαθέτουν πρόγραμμα για την αντιμετώπιση βακτηρίων και ακάρεων από την οικιακή σκόνη – τον κύριο ύποπτο για αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Και έτσι, τόσο απλά, βελτιώνεις την ποιότητα ζωής σου.

plaisio_dryers_001_33147.jpg

2. Πιο μαλακά ρούχα.
Μετά τη χρήση στεγνωτηρίου τα ρούχα βγαίνουν πιο απαλά και μαλακά, διατηρώντας αναλλοίωτη την σύνθεσή τους. Έτσι, το σιδέρωμα γίνεται παιχνιδάκι ακόμη και για πιο δύσκολα υφάσματα. Επιπλέον, δεν χρειάζονται πολλά περάσματα με το σίδερο για φρεσκοσιδερωμένα σεντόνια ή για ρούχα χωρίς τσακίσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πάντα απαλά ρούχα, αφράτες πετσέτες και σεντόνια που μυρίζουν φρεσκάδα και φαίνονται σαν καινούργια!

3. Εξοικονόμηση χρόνου
Έχοντας γλιτώσει το άπλωμα και κάνοντας το σιδέρωμα πιο εύκολο από ποτέ, το στεγνωτήριο μπορεί να προσφέρει πραγματική εξοικονόμηση χρόνου, από χρονοβόρες εργασίες, που όλοι βαριόμαστε να κάνουμε. Έτσι, μπορείς να επενδύσεις τον χρόνο σου σε πολύ σημαντικότερα πράγματα.

plaisio_dryers_002_8da1f.jpg

4. Αυτονομία
Ας το παραδεχθούμε. Όταν απλώνουμε τα ρούχα στο μπαλκόνι το φθινόπωρο και τον χειμώνα, ξέρουμε πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην τα βρούμε στεγνά το πρωί. Από τη μία πλευρά η συννεφιά και από την άλλη η υγρασία και οι βροχές: Υπάρχουν πολλοί λόγοι που καθυστερούν το στέγνωμα των ρούχων. Όσο για το να απλώσουμε τα ρούχα πάνω στο καλοριφέρ, πρόκειται για μία last minute απόφαση, που έχει τα αρνητικά της. Διότι όχι μόνο τα υφάσματα των ρούχων μας φθείρονται, αλλά και γιατί σύμφωνα με έρευνες, όταν τα ρούχα στεγνώνουν πάνω σε θερμαντικά σώματα αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας στον χώρο κατά 30%, δημιουργώντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μούχλας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ένα στεγνωτήριο είναι must. Διότι σε βοηθά να εξοικονομείς χρόνο και να κρατάς τη μούχλα μακριά από το σπίτι.

plaisio_dryers_003_e69bc.jpg

5. Smart λειτουργίες
Πλέον μπορείς να ελέγχεις το στεγνωτήριο σου ανά πάσα στιγμή και να το κουβαλάς παντού μαζί σου! Χάρη στις νέες τεχνολογίες, που σου επιτρέπουν να συνδέσεις την συσκευή σου με το smartphone και το tablet σου, έχεις τη δυνατότητα να θέσεις σε λειτουργία το στεγνωτήριο από απόσταση, να εντοπίσεις τεχνικά προβλήματα ή να κατεβάσεις νέα προγράμματα στεγνώματος!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που διερωτάσαι αν αξίζει να εξοπλίσεις το σπίτι σου με ένα στεγνωτήριο ρούχων ή ψάχνεις να βρεις λόγους για να προχωρήσεις σε αυτή την αγορά, τώρα έχεις τις απαντήσεις. Για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η αγορά σου όμως, είναι σημαντικό να αναζητήσεις τις κατάλληλες τεχνολογίες και κυρίως, να βρεις το «έξυπνο» εκείνο στεγνωτήριο, που θα σου προσφέρει όλα τα παραπάνω, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο άνετη, προστατεύοντας τα αγαπημένα σου ρούχα και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαμβάνεις περισσότερη υγιεινή, με κάθε outfit που φοράς.