Life

Περιπέτεια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την εγκυμονούσα Ιλάειρα – «Περάσαμε μεγάλη ταραχή»

Περιπέτεια για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την εγκυμονούσα Ιλάειρα – «Περάσαμε μεγάλη ταραχή»
Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την περιπέτεια με την υγεία της Ιλάειρας λίγο πριν γεννήσει το μωράκι τους.

Η Ιλάειρα Ζήση το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε συσπάσεις με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Το λαμπερό ζευγάρι που μετρά αντίστροφα για να υποδεχθεί στον κοσμο το πρώτο του παιδάκι λαχτάρησε με τα πονάκια και τις συσπάσεις και έσπευσε στο Μαιευτήριο.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, οι συσπάσεις σταμάτησαν και το ζευγάρι απήλαυσε δεόντως το baby shower που ετοίμασαν με καλεσμένους γνωστούς και φίλους ενόψει του ερχομού της μονάκριβης κόρης τους. Η αποκάλυψη για την μικρή αναστάτωση και την αγωνία που πέρασαν οι μέλλοντες γονείς, την έκανε ο ίδιος ο Μαυρίκιος μιλώντας  στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου και αναφέρθηκε στο δύσκολο βράδυ με τις συσπάσεις της συζύγου του και του μωρού.

mavrikios 1f5c5

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο περάσαμε μια μεγάλη ταραχή. Είχαμε τα μεσάνυχτα συσπάσεις και τρέξαμε στην κλινική. Νόμιζα ότι γεννάμε», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για τις ώρες αγωνίας που βίωσαν με την Ιλάειρα Ζήση.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα για την προωρότητα, Εγώ έτρεχα τρεμάμενος να πάω στην κλινική με τη γυναίκα της ζωής μου. Νόμιζα ότι θα γεννήσουμε πριν το baby shower, αλλά πρέπει να κρατάμε την ψυχραιμία μας και να παίρνουμε βαθιές ανάσες», πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση για την εγκυμοσύνη της: «Περάσαμε κάτι σοκαριστικό» 

«Δεν ξέρουμε αν έχει μείνει ενάμιση μήνας γιατί πραγματικά περάσαμε κάτι σοκαριστικό. Είχαμε σπασμούς, πήγαμε στην κλινική 1 η ώρα το βράδυ, κάθε μισή ώρα είχαμε σπασμούς. Και λέμε αυτό ήταν, γεννάμε!», αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.