Life

Η Σούπερ Κική απαντάει για την στάση της έξω απο το δικαστήριο

Η Σούπερ Κική απαντάει για την στάση της έξω απο το δικαστήριο
Την δική της απάντηση έδωσε η Σούπερ Κική στους δημοσιογράφους για όσα έγιναν έξω απο το δικαστήριο.

Σήμερα έγινε η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαυρίκιου Μαυρικίου για να κατέβουν από το διαδίκτυο τα βίντεο της Σούπερ Κική που τον προσβάλλουν. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν την γνωστή content creator έξω απο τα δικαστήρια για μια δήλωσή της, με την ίδια να εκνευρίζεται και να τους λέει χαρακτηριστικά να βρουν μια κανονική δουλειά.

Οι δηλώσεις της

Την δική της απάντηση σε όσα έγιναν αποφάσισε να δώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram και με ένα βίντεο-στορυ. 

«Μου λένε ρε Κική, κάνεις 30άρια και 40άρια και κάνουν 7-8 τη μέρα και λένε ότι πήγαν καλά, είναι λογικό αν κάνεις 30άρια και 40άρια. Λέω όχι, δεν θέλω. Τέλος πάντων, με κυνηγάνε στο δικαστήριο, κάνουν σαν μανιακοί, λες κι έχει γίνει φόνος σε νηπιαγωγείο, τέτοια φάση. Και μετά, θέλουν να βγουν κι από πάνω, ότι είναι δουλειά. Αυτό δεν είναι δουλειά. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό. Μεταξύ μας, όλοι ξέρουμε τι γίνεται, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην το ξέρει ότι όλα είναι ένα πανηγύρι. Έξαλλοι όλοι ότι "Χριστέ μου, τι έεχει γίνει στην Ελλάδα;". Δεν σέβονται λίγο τον κόσμο λίγο ρε. Οι άνθρωποι που τους βλέπουν όντως, έχουν προβλήματα και θέλει όντως, λίγο να διασκεδάσει η ψυχούλα τους. Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν ο Μαυρίκιος και η Super Κική. Πόσω μάλλον ο Μαυρίκιος». είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Μετά ήρθανε όλοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς κάμερα και μου κράζανε τους παρουσιαστές τους, για να με πάρουν με το καλό. Για να δείτε τι γίνεται. Και τους λέω ρε παιδιά, με τι στομάχι κάνετε αυτή τη δουλειά;. Πρέπει να έχεις στομαχάρα, άνιωθοι άνθρωποι με τα μικρόφωνα. Ντροπή αλήθεια» πρόσθεσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=e0bH42HZAH8}