Life

Σασμός: Oι Μουντάκηδες προετοιμάζουν την εκδίκησή τους

Σασμός: Oι Μουντάκηδες προετοιμάζουν την εκδίκησή τους
Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει στον Σασμό και όλοι αναμένουν να δουν που θα καταλήξει.

Χαμός θα γίνει και στο νέο επεισόδιο του Σασμού με τους Μουντάκηδες να ετοιμάζουν την εκδίκησή τους και τους τηλεθεατές να περιμένουν πως και πως να δουν ποια θα είναι η κατάληξη.

Αναλυτικά όσα θα δούμε

Δύο μήνες έχουν περάσει, και μία φαινομενική ηρεμία πλανάται πάνω από την Άνω Ποριά. Η αστυνομία εξακολουθεί να φυλάει την οικογένεια των Σταματάκηδων, και οι Μουντάκηδες μοιάζουν να έχουν λουφάξει. Η Θοδώρα βλέπει την εγκυμοσύνη της να προχωρά ομαλά, ενώ έχει ελπίδες ότι θα πάρει και το μωράκι από την Πρόνοια, μετά την κουβέντα που είχε με τους βιολογικούς του γονείς.

Η Βασιλική, που σιγά σιγά μπαίνει στο μήνα της, εξακολουθεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Μαθιός στενοχωριέται όλο και περισσότερο, καθώς η μέρα παράδοσής του στις Αρχές πλησιάζει. Η Μαρίνα δείχνει να ξεπερνά σιγά σιγά τον εφιάλτη που έζησε, και ο Μανόλης κάνει σχέδια για το μέλλον του. Παράλληλα, η απόφαση του εισαγγελέα να αποσύρει τη φύλαξη από τους Σταματάκηδες κινητοποιεί και πάλι τους εχθρούς τους, που προετοιμάζουν μεθοδικά την εκδίκησή τους.

Trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=eW2KJCyNw9I}