Life

Το Προξενιό της Ιουλίας - Spoiler: Ο Προβιός άγρια δολοφονημένος με μαχαιριές

Το Προξενιό της Ιουλίας - Spoiler: Ο Προβιός άγρια δολοφονημένος με μαχαιριές
Το Προξενιό της Ιουλίας σιγά - σιγά φτάνει στο τέλος του και οι εξελίξεις θα καθηλώσουν.

Το Προξενιό της Ιουλίας φτάνει στο τέλος του αν και δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία, ξέρουμε για το τέλος του Γιωργίκη αλλά και της Ιουλίας,

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρακολουθήσουμε την σειρά να πηγαίνει κατευθείαν στο Καλοκαίρι του 1964. Τότε, η Ιουλία παίρνει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική που την κλείνει ο Γιωργίκης. Έτσι, η γυναίκα επιστρέφει στο αρχοντικό για να αντικρίσει ξανά την κόρη της που είναι πλέον τεσσάρων ετών και μεγαλώνει με την Χάδω.

Η Στεφανία επικοινωνεί με το Χρήστο και του ζητάει να γυρίσει για λίγο κοντά τους καθώς ο νεαρός ζει πλέον με τον πατέρα Επιφάνειο, κάπου έξω από την Ελασσόνα. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Φιλιώ είναι ξανά έγκυος ενώ η Ιουλία του αποκαλύπτει ότι η κόρη της είναι δικό του παιδί και εκείνος φυσικά παθαίνει τεράστιο σοκ.

Τις επόμενες ημέρες η Ιουλία παραμένει στο αρχοντικό και η ζωή της διατρέχει ξανά κίνδυνο στα χέρια του Γιωργίκη. Τότε όμως ένα απρόσμενο γεγονός ανατρέπει τα πάντα καθώς ένα βράδυ ο Προβιός βρίσκεται δολοφονημένος στο δωμάτιο του με πολλαπλά τραύματα και μαχαιριές, όπως θα δούμε στα επεισόδια που έρχονται.