Life

Πανσέληνος Ιουνίου 2024: Τα 3 ζώδια που επηρεάζει έντονα το «φεγγάρι της φράουλας»

Πανσέληνος Ιουνίου 2024: Τα 3 ζώδια που επηρεάζει έντονα το «φεγγάρι της φράουλας»
Η πανσέληνος ή αλλιώς «το φεγγάρι της φράουλας» λίγο πριν φύγει ο μήνας θα επηρεάσει είτε θετικά είτε αρνητικά τα ζώδια.

Το «φεγγάρι της φράουλας» κάνει την εμφάνιση του πριν φύγει ο Ιούνιος πιο συγκεκριμένα στις 22/06 με επίκεντρο το ζώδιο του Αιγόκερου, αλλά θα επηρεάσει όλα τα ζώδια εστιάζοντας περισσότερο στα επαγγελματικά.

Αν και πάνω κάτω θα βάλει το «χεράκι του» σε όλα τα ζώδια, 3 είναι εκείνα που θα τους επηρεάσει ακόμα πιο έντονα, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, και οι Κριοί.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος σας ανήκει! Αυτό σημαίνει πως θα σας επηρεάσει έντονα. Μην αγχώνεστε θα σας επηρεάσει θετικά, και ίσως μπείτε σε μια φάση της ζωή σας που θα θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές. Θα κυνηγήσετε κάτι που ονειρεύεστε εδώ και χρόνια, και ίσως να χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε καριέρα, τώρα είναι μια καλή περίοδος για να δεχτείτε νέες προτάσεις. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι θα πάτε παρακάτω στην ζωή σας και κάποιοι κύκλοι θα κλείσουν και άλλοι θα ανοίξουν.

Καρκίνος

Καρκινάκια, η αλήθεια είναι πως θα περάσετε μια έντονη περίοδο στην ζωή σας γεμάτη εντάσεις, είτε στο σπίτι είτε στα επαγγελματικά αλλά κυρίως στα προσωπικά. Το συναίσθημα θα σε καταβάλει και θα σου ρουφήξει όλη την ενέργεια, κάτι που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις γιατί κανείς δεν αξίζει να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που σε καταβάλουν ψυχολογικά. Αν και είσαι ρομαντική ψυχή με την καλοκαιρινή πανσέληνο θα δεις τα πράγματα αλλιώς, πιο ρεαλιστικά και σοβαρά.

Κριοί

Αυτή η πανσέληνος θα σας κάνει να εστιάσετε στα επαγγελματικά και στις φιλοδοξίες σας. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά αλλά αυτό είναι που στο τέλος θα σας ανταμείψει και θα νιώσετε ότι αυτό που κάνετε αξίζει τον κόπο. Κάποια προαγωγή ή κάποια αύξηση να περιμένετε αυτή την περίοδο αρκεί να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και με υπομονή, μην μπλέκεται στις δουλειές των άλλων για να μην χαλάσετε την εικόνα που έχετε τόσο παλέψει για να χτίσετε.