Life

«Στα μαχαίρια» οι άλλοτε κολλητοί Φραγκολιάς - Σοϊλέδης: «Ο άνθρωπος έδειξε τις προθέσεις του»

«Στα μαχαίρια» οι άλλοτε κολλητοί Φραγκολιάς - Σοϊλέδης: «Ο άνθρωπος έδειξε τις προθέσεις του»
Δύο άγνωστοι, οι άλλοτε κολλητοί φίλοι Κώστας Φραγκολιάς και Άρης Σοϊλέδης.

Κώστας Φραγκολιάς και Άρης Σοϊλέδης έδωσαν το παρών στην ίδια εκδήλωση ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε ένα γεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Φραγκολιάς θα ήταν ο κουμπάρος του άλλοτε ζευγαριού Σοϊλέδη - Αντωνά, καθώς θα τους πάντρευε.

Ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την φιλία του για τον Κώστα Φραγκολιά και απάντησε αρκετά ενοχλημένος «Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κ. Φραγκολιά».

Από την πλευρά του ο Κώστας Φραγκολιάς είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις του με τον ποδοσφαιριστή έχουν ψυχρανθεί ενώ και σήμερα τόνισε στο Happy Day:

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί» δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς κι έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα event.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη (σ.σ. η φιλία). Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι» απάντησε στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς.