Life

Η Σακίρα θα τραγουδήσει στον τελικό του Copa America

Η Σακίρα θα τραγουδήσει στον τελικό του Copa America Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Η Σακίρα θα εμφανιστεί στον τελικό του Copa América την Κυριακή (14 Ιουλίου), σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η CONMEBOL.

Θα είναι η πρώτη φορά που η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο εθνικό τουρνουά του Copa America.

Η διάσημη τραγουδίστρια θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του αγώνα που έχει προγραμματιστεί στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι, όπου αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 54.000 άτομα.

«Τα τραγούδια της τραγουδιούνται και χορεύονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μετατρέποντας την τέχνη της σε παγκόσμιο φαινόμενο που ξεπερνά τα σύνορα και το απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι. Είμαστε σίγουροι η συμμετοχή της στο Copa America, θα ενισχύσει το μήνυμα του υγιούς πάθους και της ενότητας μέσω του αθλητισμού».

Γνωστή για τις εμφανίσεις της σε μεγάλες παγκόσμιες εκδηλώσεις όπως το Super Bowl και τρία Παγκόσμια Κύπελλα, η τραγουδίστρια του «Hips Don't Lie» πρόκειται να διασκεδάσει το κοινό με ένα μείγμα από τους κλασικούς ύμνους της και τις νέες επιτυχίες της.

Η σούπερ σταρ κυκλοφόρησε πρόσφατα το 12ο άλμπουμ της, Las Mujeres Ya No Lloran.

Το άλμπουμ έφτασε στο Νο. 13 του Billboard 200 και στο Νο. 2 στις πωλήσεις κορυφαίων άλμπουμ, μεταξύ άλλων επιτευγμάτων στα chart.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ, η Shakira έδωσε συναυλία σε περισσότερα από 40.000 άτομα στην Times Square στη σκηνή του TSX.