Life

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα πάντα στη ζωή μου έχουν γίνει με πολύ πόθο και πολύ πάθος»

Κατερίνα Καραβάτου: «Τα πάντα στη ζωή μου έχουν γίνει με πολύ πόθο και πολύ πάθος»
Για την ισσοροπία που κρατάει στη ζωή της μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την ισορροπία που θέλει πάντα στη ζωή της.

Ήταν εξαρχής «συμφιλιωμένο» μέσα σου το να είσαι η γυναίκα που είχε σπουδάσει γαλλική φιλολογία και θεατρολογία, που πήρε υποτροφία για Ευρωπαϊκές Σπουδές στην Ιρλανδία -και προοριζόταν για κάτι άλλο, προφανώς-, με εκείνην που ασχολιόταν με το τι έκανε ο Τριαντάφυλλος στη ζωή του και τι νέο τραγουδούσε η Λίτσα Γιαγκούση;

«Είμαι όλο αυτό! Την ώρα που διάβαζα όλα αυτά που αναφέρεις, μου άρεσε ταυτόχρονα, πάρα πολύ, να διασκεδάζω με τις φίλες μου και να βγαίνουμε έξω, μετά το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, να πηγαίνουμε στο «Ακρόαμα» και να περνάμε καταπληκτικά και με τους Depeche Mode.

Εγώ, δεν έχω «πουλήσει» ποτέ το «είμαι μία κουλτουριάρα» ούτε και έχω δώσει ποτέ δημόσια το δικαίωμα να με θεωρήσει κάποιος ως τέτοια, βγάζοντας, ενδεχομένως, ίσως κάτι ενοχικό σε σχέση με τις σπουδές μου και με αυτό που παρουσίαζα, άλλωστε, αυτά που μου αναφέρεις, εσύ τα έβλεπες και οι άνθρωποι που με ήξεραν καλά, όχι οι τηλεθεατές.

Είμαι απλά ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος που θέλει ισορροπία στη ζωή του -θεωρώ πως πάντοτε την είχα- κι έτσι μπορώ να «πατώ» σε όλους τους χώρους, με άνεση, χωρίς ακρότητες. Τα πάντα, άλλωστε, στη ζωή μου, έχουν γίνει με πολύ πόθο και πολύ πάθος (γελάει). Κι αν ακόμη κάποια πράγματα δεν πήγαιναν πάντα και τόσο καλά, εγώ έκανα πάντα το καλύτερο που μπορούσα για να γίνουν.»