Life

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Φειδία Παναγιώτου: «Απρέπεια και χυδαιότητα, είναι εξοργιστικό»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τον Φειδία Παναγιώτου: «Απρέπεια και χυδαιότητα, είναι εξοργιστικό»
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για τον Youtube Φειδία Παναγιώτου που εξελέγη ευρωβουλευτής.

Στην παρέα της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool βρέθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσω ζωντανής σύνδεσης. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα θέματα,κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική του άποψη για τον Φειδία Παναγιώτου που εξελέγη ευρωβουλευτής.

 «Αν βγάζει τόσα πολλά χρήματα σαν ευρωβουλευτής, τουλάχιστον όταν πηγαίνει στο Σύνταγμα και κάνει την απρέπεια, την χυδαιότητα κατά την άποψη μου, να βάζει παιδιά να κάνουν κάτι, να μην τους τάζει 50 ευρώ αλλά πολύ περισσότερα λεφτά. Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο ένας άνθρωπος που λέγεται Ευρωβουλευτής που τον ψήφισαν οι 18 – 25 και μου φαίνεται απίστευτο».

«Σε μια διαιρεμένη χώρα ο 18 – 25 βλέπει στον Πενταδάκτυλο τη σημαία του ψευδοκράτους, έχει την ανάσα του Τούρκου δυο τετράγωνα πιο πέρα και πάει και ψηφίζει έναν Youtuber; Έναν Instagrammer ή οτιδήποτε άλλο; Γιατί τι είναι; Σε ριάλιτι παίζει; Στο Big Brother ψηφίζει; Αυτό δεν δείχνει απογοήτευση! Αυτό είναι άνω ποταμών! Αυτό είναι μια γενιά που δεν καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει, δεν είναι απογοήτευση. Μην δικαιολογούμε τον κόσμο για τα πάντα, είναι εξοργιστικό».

«Όταν είσαι σε μια μικρή χώρα που είναι πολύ λίγοι οι ευρωβουλευτές, που δικαιούται να έχει η Κύπρος στην Ευρώπη, στέλνεις τον Φειδία λες και παίζει στο Big Brother; Αυτό σημαίνει ότι θεωρείς τα πάντα σίγουρα. Θεωρείς σίγουρη την ασφάλεια, ενώ δεν είναι όταν δίπλα θέλει ο Ερντογάν να σου κάνει ξεχωριστό κράτος. Θεωρείς σίγουρα τα πάντα»