Life

Άννα Βίσση: «Μετά από 51 χρόνια καριέρας, το θέμα είναι να έχεις εξέλιξη»

Άννα Βίσση: «Μετά από 51 χρόνια καριέρας, το θέμα είναι να έχεις εξέλιξη»
Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Άννας Βίσσης.

Συνέντευξη στo CretaLive έδωσε η Άννα Βίσση. Η κορυφαία ερμηνεύτρια, με αφορμή τις δύο συναυλίες της στην Κρήτη σήεμρα και αύριο 18 Ιουλίου σε Ηράκλειο και Χανιά, μίλησε για τη πορεία της στη μουσική, αλλά και για τον Νίκο Καρβέλα.

«Μετά από 51 χρόνια καριέρας μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογική η σχέση μου με τον χρόνο, με φοβίζει μόνο υπό κάποιες συνθήκες, του να πάψω να είμαι αυτή που είμαι, να πάψω να είμαι καλά. Η φθορά που έρχεται με τον χρόνο είναι δυστυχώς κάτι δεδομένο και θα πρέπει να αντιστεκόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», δηλώνει η Άννα Βίσση.

«Το θέμα δεν είναι να πουλάς εισιτήρια, το θέμα είναι να δίνεις στον κόσμο αυτό που περιμένει και ίσως και κάτι παραπάνω. Εγώ για αυτό προσπαθώ και με τον Νίκο Καρβέλα και με τους συνεργάτες μου επί σκηνής. Πάντα οι καιροί απαιτούν να έχεις εξέλιξη», υπογραμμίζει η τραγουδίστρια.

«Με τον Νίκο (Καρβέλα) πάντα θα ετοιμάζουμε κάτι. Το να κάνουμε ένα νέο θεατρικό είναι ακόμα υπό σκέψη, πρέπει να βρεθεί ένα θέμα, όπως είχαν οι «Δαίμονες», η «Μάλα» και οι «Καμπάνες του Edelweiss». Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται».